Bestel voor 1 juni je nieuwe wedstrijdshirt

O Ik eet mee!

mei 2017

Kwalificatietoernooi Jeugd

Zaterdag a.s. spelen 10 jeugdteams een kwalificatietoernooi. In de bijlagen vind je het programma en het reglement.

Let op JA Barneveld!
Er zijn enkele wijzigingen, echter deze zijn niet van toepassing op JA van Dynamo.

Digitaal archief

Het 'fysieke' archief,dat ligt opgeslagen in het Omnisport,omvat vele duizenden documenten, boekjes, shirts, vaantjes etc. Een aanzienlijk deel van dit archief is gedigitaliseerd. Je kunt nu op archief.svdynamo.nl bladeren door de geschiedenis van Dynamo en de verenigingen van waaruit Dynamo is ontstaan.

Bestel het nieuwe wedstrijdshirt

Vanaf vandaag is het mogelijk om het nieuwe wedstrijdshirt te bestellen!

Het nieuwe wedstrijdshirt dat wordt geleverd door Intersport, wordt voor ons gemaakt door Hummel. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel in de maten XS t/m XL en een recht unisex model (maten 128 t/m XXL). De prijzen zijn € 29,99 voor de shirts in de kindermaten 128 t/m 164 en € 34,99 voor de volwassen maten. Voor de shirts in volwassen maten is dit een speciale introductieprijs tot 1 juni. Daarna wordt die prijs € 44,99. De shirts in kindermaten blijven ook na 1 juni € 29,99.

Pas het shirt bij Intersport en bestel op tijd!

Als je voor 1 juni bestelt, is het shirt gegarandeerd op tijd voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Bestel je later, kan de levertijd oplopen tot 12 weken i.v.m. productie in het buitenland. Intersport houdt maar een beperkte voorraad aan. Bestel daarom vóór 1 juni en profiteer van de speciale introductieprijs!

Lees het hele bericht voor informatie over het bestelproces.

Algemene ledenvergadering op dinsdag 16 mei

Het bestuur van SV Dynamo Apeldoorn nodigt erevoorzitters, ereleden, leden en ouders van jeugdleden (jonger dan 16 jaar) uit voor de algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op dinsdag 16 mei om 19.30 uur in het Dynamo Café. De agenda is op 5 mei per mail verstuurd aan alle genodigden.

In memoriam: Bert Velthuijsen

Bert Velthuijsen, erelid van onze vereniging, is afgelopen zaterdag op 92-jarige leeftijd overleden. In de ruim 45 jaar dat Bert lid was van Dynamo speelde hij een belangrijke rol binnen onze vereniging. Bert was grondlegger van het minivolleybal, trainer, coach, scheidsrechter én bestuurslid. Het omgaan met de jongste jeugd, onze mini’s, vond hij geweldig. Vele uren was hij in de sporthal om training te geven, trainers te ondersteunen en kinderen en ouders op te vangen. Samen met zijn vrouw Hermine was Bert ook een trouwe supporter, vooral van Dames 1. Jarenlang volgden ze samen de wedstrijden op een vast plekje in de sporthal en namen dan steevast vers fruit mee voor de speelsters. Ook thuis bleef Bert bezig met volleybal. Hij verzamelde alle berichten die in de pers verschenen en maakte vele jaargangen plak- en fotoboeken van Dames 1, Heren 1 en de vereniging. De boeken worden op dit moment gedigitaliseerd. Spelers van Dames 1 en Heren 1 ontvingen bovendien allemaal originele krantenknipsels over hun prestaties. Hiervoor belde Bert bij flink wat buren aan.

Trainingrooster t/m 20 mei online

Het trainingsrooster t/m 20 mei is zichtbaar op de teampagina's en onder het menu 'Roosters'.

Instuiftrainingen jeugd vrijdagavond

Na het einde van de competitie zitten we al jaren met de situatie dat er tijdens trainingen geen volledige opkomst meer is met als gevolg kleine groepen of zelfs leegstaande velden. Als vereniging vinden we dit zonde van het geld en het is ook niet leuk om met 3,4 of 5 man te trainen. Nu hebben we daarvoor een oplossing bedacht dat er altijd genoeg aanwezig zijn om lekker te kunnen volleyballen na het seizoen. Ieder team houdt een eigen trainingsmoment (vaak in combinatie met andere teams) en voor het 2e trainingsmoment gaan we op vrijdag werken met instuiftrainingen. Alle C-jeugd traint van 17.00-18.30, alle B-jeugd van 18.30-20.00 en alle A-jeugd van 20.00-21.30. Op deze instuiftrainingen gaan we vooral lekker veel spelen. Je moet hierbij denken aan onderlinge toernooien, bij mooi weer naar buiten om te beachen en er zou bijvoorbeeld ook een keer een ouder-kind toernooi kunnen komen dus veel meer gericht op de FUN. Tijdens deze trainingen mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen, zodat die een keer kennis kunnen maken met volleybal.

Aannemingsbedrijf Draisma verlengt sponsorcontract

De Stichting Topvolleybal Dynamo deelt met gepaste trots mee er in te zijn geslaagd om Aannemingsbedrijf Draisma ook in het seizoen 2017/2018 aan de Stichting te binden. Voor het komende seizoen zal de naam ‘Draisma Dynamo’ de voorkant van het shirt van Heren 1 sieren.

Als Apeldoorns bedrijf realiseren wij ons dat we een lokale verantwoordelijkheid hebben. Onze werknemers wonen in de regio en onze projecten realiseren wij ook grotendeels in Apeldoorn en directe omgeving”, aldus de directie van Aannemingsbedrijf Draisma B.V. Door de verlenging van haar sponsorschap met Stichting Topvolleybal Dynamo onderstreept Aannemingsbedrijf Draisma eens te meer haar grote betrokkenheid bij “Draisma Dynamo” Heren 1.