Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Bestel een nieuw wedstrijdshirt

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Jubileum
Ik ben erbij!

O Ik eet mee!

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

Geheel vrijblijvend 3x gratis meedoen!

Wil je geheel vrijblijvend 3x gratis meedoen? Vul dan het formulier in!


 

 

Volleybal

Lijkt volleybal je een leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen met een team dat bij je past. Of kom eens een kijkje nemen in de topsporthal van het Omnisport Apeldoorn om de sfeer te proeven. Van maandag- t/m vrijdagavond kun je kijken naar trainingen en op zaterdag naar thuiswedstrijden. 

nijntje Beweegdiploma

Voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar start Dynamo in september met het nijntje Beweegdiploma. Het nijntje Beweegdiploma is een initiatief van de gymnastiekunie (KNGU). In ongeveer 20 lessen leren kinderen spelenderwijs de basisvormen van bewegen. Als beloning krijgen ze het nijntje Beweegdiploma, een badge en een leuk nijntje Beweegboek met spelletjes en kleurplaten. Les: woensdag van 15.00 - 16.00.
 

De sportspeeltuin

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar start Dynamo in september met de volleybalspeeltuin. Plezier in bewegen staat voorop, maar de kinderen leren ook iets. Via leuke spelvormen en thema’s werken de kinderen aan hun samenspel, bewegingsvaardigheden, coördinatie. Ook zal er veel aandacht zijn voor balvaardigheid voorbereidend op alle balsporten. Les: woensdag van 15.00 - 16.00 en zaterdag van 9.15 - 10.15 (inloop 9.00).