Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

HS12 wint met 89-64


Afgelopen vrijdagavond om 21:15 uur traden wij aan tegen Primavo HS3. Krap aan, met 6 man, want onze invaller bleek ziek .... Op 14 november jl. speelden we ook al thuis tegen dit Primavo en wonnen toen met 3-1. Onze eerst en enige overwinning van het seizoen (tot nu toe).

De voorbereiding voor deze wedstijd bestond uit een pittige training afgelopen woensdag, vooral gericht op de “pass.” Zou dit alles voldoende zijn voor vanavond?

We gingen de eerst set meteen goed van start, weinig fouten aan onze kant en veel vastberadenheid: 25-13. Weer een puntje gepakt!! Maar tijdens de 2e set raakte 1 van onze spelverdelers pijnlijk geblesseerd en verloren we – niet alleen hierdoor - met 14-25. In een vlaag van wijsheid werd besloten om de 3e en 4e set met 5 man te spelen. Om de een of andere reden maakte dit krachten in ons los, die we anders niet loskrijgen: de inzet van ieder was zeker 120% (dus samen vormden we toch een compleet team zou je kunnen zeggen): alle ballen werden gepakt, ook die onmogelijke, er werd gepassed en aangevallen en er werd zeker ook geïmproviseerd. Met als resultaat 25-16 en 25-10. Uitslagen die zelfs nog een stuk overtuigender zijn dan die van 14 november. De sfeer en de beleving was natuurlijk helemaal goed. Zeker ook door het uitzinnige applaus van het toegestroomde publiek!! Dank, dank, dank hiervoor. Tijdens de uitgebreide nabeschouwingen, keken we natuurlijk kritisch naar onszelf, maar dat mocht de pret niet drukken. De 2e overwinning dit seizoen is binnen!

Arjen Warnaar