Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

april 2023

Concept teamindeling en trainingrooster

In de afgelopen weken is het een puzzel geweest om de concept teamindelingen weer op orde te krijgen, maar in grote lijnen zijn wij eruit. Op de teampagina's op deze site vind je de concept teamindeling of trainingsgroepen. Het trainingtooster vind je in het rechter rode blokje op de site of via deze link.
Via mail heb je een toelichting op te teamindeling ontvangen. Lees deze brief goed door. Als er vragen zijn kunnen jullie in de mail vinden met wie je contact op moet nemen. Hierbij hopen wij jullie alvast genoeg duidelijkheid te geven over het komende seizoen!

 

Heren 1 Landskampioen!!

Aanmelden voor Blacklight en BBQ op einddag 13 mei

Blacklight voor alle leeftijden

In de middag organiseren we een spetterend blacklight toernooi in Omnisport. Iedereen kan zich hiervoor opgeven via onderstaande links! Introducees zijn uiteraard ook van harte welkom.
Opgaveformulier voor mini's
Blacklight team-opgaveformulier voor anderen
 

BBQ voor iedereen

Van 17.00-20.00 uur zal de traditionele barbecue georganiseerd worden. Met het heerlijke vlees van onze sponsor VSS Meat is succes gegarandeerd:
Black agnus burger
Kippendij spies
Rundvlees spies
Varkenshaas spies
Lamsspies
Salade, sauzen en brood.


Introducees zijn ook hier uiteraard van harte welkom.

Het bestuur biedt vrijwilligers van Dynamo de bbq aan.

Via deze link kun je aanmelden voor de bbq, vrijwilligers van Dynamo kunnen zich via deze link aanmelden.

 

Op 13 mei is de einddag van Dynamo! (vooraankondiging)

Op 13 mei is de einddag van Dynamo!

In de middag organiseren we een spetterend blacklight toernooi in Omnisport. Iedereen kan zich hiervoor opgeven! Introducees zijn uiteraard ook van harte welkom.

Van 17.00-20.00 uur zal de traditionele barbecue georganiseerd worden. Met het heerlijke vlees van onze sponsor VSS Meat is succes gegarandeerd:
Black agnus burger
Kippendij spies
Rundvlees spies
Varkenshaas spies
Lamsspies
Salade, sauzen en brood.

  • Introducees zijn ook hier uiteraard van harte welkom.

    Vanaf 19.00 uur hebben we de feestelijke afsluiting van het seizoen in ons prachtige Dynamo Café! Kom vooral allen in stijl om met elkaar te feesten en alle feestvarkens te bejubelen tijdens de huldigingen!

    Binnenkort kun je via formulieren je aanmelden voor Blacklight en BBQ.
     

Trilogie voor Dynamo MA1 en misschien meer ...

MA1 Kampioen Hoofdklasse

In de najaar-competitie werd MA1 kampioen van de Hoofdklasse met een uitmuntend resultaat: 12 wedstrijden 58 punten, 47 sets voor en maar 2 setjes tegen. Alleen tegen Orion Doetinchem werden deze sets verloren en dus gepromoveerd naar de Topklasse.


Staand van links naar rechts Emmy -Mila-Fleur-Amy- David
Knielend links naar rechts Sofie – Jada- Esmay -Eva- Isadora - Lissy

MA1 Kampioen Topklasse

In januari begon de Topklasse-competitie waar naar werd uitgekeken: hoe houden we ons hier staande? Teams als Apollo – Orion – Avior – Devoc en Lutheria maakten deze poule compleet. Ook hier ging MA1 zeer goed van start de eerste 9 wedstrijd werden gewonnen en doordat andere teams sets hadden laten liggen hadden we 15 punten voorsprong en niet meer in te halen. In de resterende wedstrijden werd 2x verloren met 4 – 0. Maar we waren weer kampioen!
Staand van links naar rechts Jada -Mila-Amy-Fleur-Lissy- Tarah
Knielend van links naar rechts Sofie – Esmay -Eva- Isadora - David.

MA1 Bekerwinnaar

Naast de competitie speelde MA1 ook in het bekertoernooi en niet zonder succes.
1e ronde vrijgeloot; 2e ronde gewonnen van Klarenbeek  met 3-0,; de tegenstander in de 3e ronde haakte aff; in de 4e ronde wisten de dames een 2-0 achterstand tegen Orion Doetinchem om te zetten in 3-2 winst ; in de 5e ronde werd Apollo met 3-0 verslagen en uiteindelijk in de 6e ronde (de finale) werd SVH VC met 3-0 verslagen en dus Bekerwinnaar.

Op 13 mei speelt MA1 om het Nederlands Jeugd Kampioenschap

Waar eindigt dit heel bijzondere seizoen? Als kampioen in de Topklasse regio Oost speelt MA1 op 13 mei in Hoogeveen om het Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschap tegen de Topklasse kampioenen van de regio's Noord, Zuid en West.

David en dames van MA1 van harte gefeliciteerd met jullie nu al prachtige resultaten en veel succes op 13 mei!

 

Dynamo Beach

Na vorig jaar weer gestart te zijn met beachvolleybal trainingen maken we dit jaar een volgende stap. We hebben nog meer bekwame trainers gevonden om de trainingen op Dynamo Beach te geven. Gezien de animo vorig jaar is het ook gelukt extra velden te vinden (naast de velden aan de Voorwaarts beschikken wij dit seizoen ook over velden aan de Laan van Kerschoten, bij AHV Achilles). Dit betekent dat wij dit jaar het aantal trainingen fors kunnen uitbreiden. De trainingen zullen dit jaar van 8 mei tot en met 13 juli zijn.


Er zullen voor elke groep op 2 momenten in de week Beachtrainingen gegeven worden. Wil je aan één training deelnemen kost dat 55 euro voor het hele seizoen. Als je beide trainingen wilt volgen kost dat 100 euro.


We zullen werken in trainingsgroepen bij het beachvolleyballen. De groepen worden gemaakt op basis van de aanmeldingen.


Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, hier moeten dan minimaal 8 spelers in zitten. Dit betekent dat de 8 mensen of meer (je kunt een groep via beach@svdynamo.nl opgeven) sowieso in een groep zitten. Wel kan het zo zijn dat, door de inschrijvingen het wel zo zijn dat er nog spelers bijkomen. Dit zullen spelers van een vergelijkbaar niveau zijn, maar de groepen worden nooit te groot!


Let op: iedereen van je groep moet zich ook zelf inschrijven voor de trainingen.


Het maakt dus niet uit of je lid bent of geen lid bent van SV Dynamo Apeldoorn, iedereen is welkom bij Dynamo Beach! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met: beach@svdynamo.nl


Heb jij zin om dit jaar weer te beachvolleyballen en wil je hier graag beter in worden? Meld je dan snel aan voor de trainingen want die beginnen al na de meivakantie! Aanmelden kan via de volgende link: https://shop.svdynamo.nl/beach-2023/

Heren 1 aanmoedigen in Doetinchem

Zondag 30 april speelt Heren 1 tegen Orion in Doetichem de Finale landskampioenschap. Er gaan heel veel Dynamo-ers Heren 1 aanmoedigen. De wedstrijd begint om 13:15 uur.

Je kunt via deze link voor € 12,50 een plaatsje in een bus reserveren voor de reis naar Doetinchem. De bus vertrekt om 11:30 vanaf Omnisport.

Toegangskaarten voor de wedstrijd kun je via deze link bestellen: € 7,50 t/m 17 jaar en  € 15,- voor 18+.

233 jaar volleybalervaring houdt het voor gezien

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor Rieke Horsman, Marleen Jacobsen, Irma Woudenberg en Tineke van Dijk is de tijd van gaan gekomen. De jonkies van het dames 11-team van SV Dynamo moeten in de toekomst verder zonder hun meest ervaren teamgenotes. Bij elkaar opgeteld stopt zegge en schrijve 233 volleybalervaring ermee.
Arjan de Frens, die het illustere kwartet de afgelopen twee seizoenen onder zijn hoede had, neemt met een brok in de keel afscheid van de dames. De coach genoot van het enthousiasme waarmee Rieke, Marleen, Irma en Tineke elke training en wedstrijd tekeergingen. De Frens noemt het viertal een voorbeeld voor iedereen.
“De afgelopen twee seizoenen heb ik het voorrecht genoten om deze ervaren toppers in combinatie met een aantal andere toppers te mogen begeleiden. Het was me een waar genoegen en een fantastische uitdaging. Ik vind het geweldig met hoeveel plezier, enthousiasme, teamspirit en zelfreflectie zij hun sport beoefenden”, roemt de coach de gedrevenheid van zijn geroutineerde steunpilaren.
Rieke is lid van Dynamo sinds 8 januari 2004, maar volleybalde voordien jarenlang in het westen des lands. Tineke staat sinds 9 januari 2001 op de ledenlijst, Marleen sinds 2 augustus 1993 en – baas boven baas – Irma al sinds 1 januari 1983.
Dames bedankt voor jullie inzet!

Heren 1 Finale Play-offs

Concept teamindeling en trainingsrooster na de meivakantie

Het einde van dit seizoen nadert langzaam het einde. En dat betekent altijd dat we in een periode komen waarin we hard werken aan een nieuwe concept teamindeling en een trainingsrooster met beachvolleybal tot aan de zomervakantie. Over deze zaken geven wij graag wat duidelijkheid.


Afronding huidige seizoen

We trainen tot en met vrijdag 21 april volgens het huidige trainingsrooster. Daarna houden we 2 weken meivakantie van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei. In de meivakantie wordt er niet getraind°. Ook niet op aanvraag!

° Uitzondering is voor de teams die nog pd-wedstrijden spelen of Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschappen die kunnen op aanvraag wel trainen in de meivakantie. NGJK-teams mogen ook nog in de week van maandag 8 mei één trainingsmoment aanvragen. Dit dan graag uiterlijk zondag 16 april doorgeven aan verenigingsmanager.svdynamo@gmail.com


Publicatie concept teamindeling

In de eerste week van de meivakantie zal de concept teamindeling voor het seizoen 2023-2024 worden gepubliceerd.

Daarbij meteen de vraag aan alle leden die uit Apeldoorn vertrekken vanwege studie of verhuizing of weten dat zij volgend jaar niet meer volleyballen. Meld je a.u.b. op korte termijn al af via een mail naar leden@svdynamo.nl (opzegging geldt dan per 1 juli a.s.), dan kunnen wij dat verwerken in de concept teamindelingen.


Trainingsrooster na meivakantie

Vanaf maandag 8 mei gaan alle teams terug naar 1x per week trainen in de nieuwe samenstelling.

Voor de top- en opleidingsteams, CMV-trainingsgroepen en recreanten zal dit ene moment in de zaal worden ingepland. Voor alle overige teams zal dit ene moment op de beachvelden bij Omnisport worden ingepland.

Elk team mag daar op zijn eigen manier invulling aan geven. Of je nu 2x2, 4x4 of 6x6 gaat spelen maakt niet uit, met het zand tussen de tenen en de zon op je gezicht is het al snel genieten.

Als je na de meivakantie een 2 e keer wil volleyballen dan kan dit door je aan te melden bij een van de Dynamo Beach trainingsgroepen. Het is dus niet mogelijk als team een 2 e moment in de zaal of buiten op de beachvelden aan te vragen!


Dynamo Beach

Ook dit jaar organiseert Dynamo Beach weer specialistische beachvolleybal trainingen met gekwalificeerde beachvolleybaltrainers. Er zullen trainingsgroepen zijn op alle niveaus. Dus ook als je nog geen ervaren beachvolleyballer bent, maar wel echte beachvolleybaltraining wil krijgen kan je hieraan deelnemen.

Hoe je je hiervoor kan aanmelden zal binnenkort op de website worden geplaatst.