Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

juli 2023

Ballenkinderen en ouders naar NK Beach in Scheveningen

Hoi hoi, alles goed? Al lekker vakantie aan het vieren? Ik weet niet of je weg bent op vakantie of lekker thuis blijft. Als je thuis blijft heb ik misschien iets leuks voor je.
Volgende week vrijdag tot en met zondag vindt het NK Beachvolleybal plaats in Scheveningen. Ze zijn voor de zaterdag en de zondag nog op zoek naar ballenkinderen. Ook organiseren ze dat weekend een ballenkinderenkamp en 2x een mega clinic. Ze vragen dit omdat ze jullie ontzettende leuke kinderen vonden voor de Eredivisie in Apeldoorn.
Lijkt het je leuk naar Scheveningen te gaan? Voor 1 dag (zaterdag of zondag) of misschien wil je wel naar het ballenkinderenkamp op het NK Beach? Hierbij de link naar de inschrijfpagina.

Het zou geweldig zijn als er kinderen vanuit de buurt van Apeldoorn willen helpen en de sporters wederom van dichtbij meemaken. 
 
Daarnaast zijn ze nog opzoek naar begeleiders tijdens dit weekend die de kinderen willen begeleiden (ook 's nachts). Dus ook ouders of verzorgers zijn welkom!!

Zelf kom ik wel kijken maar zit niet in de organisatie. Voor vragen mogen jullie bellen met Matthijs Linders van Sportworx 06-18159267.

Wie weet zien we elkaar in Scheveningen en zoniet dan wens ik jou en de rest van je familie een hele fijne vakantie.

Groetjes Ingrid Wolters

Zomerstop en concept trainingsrooster seizoen 2023-2024

Zaterdag 8 juli start de zomervakantie voor de (basis)scholen en gaat bij SV Dynamo de zomerstop in. Er zijn dan geen trainingen meer.


Concept trainingsrooster

Het trainingsrooster is nog een concept. Het kan nog wijzigen o.a. omdat een groot aantal (jeugd)trainers hun beschikbaarheid nog niet weten. School en werkroosters worden pas na de zomervakantie bekend. We proberen zo snel mogelijk na de zomervakantie het trainingsrooster definitief te maken. Houd er dus rekening mee dat jouw training nog op een andere dag of tijd terecht kan komen.


Trainingstijden mini's (CMV)

De teamindelingen van de mini’s zijn nog niet bekend en daarom staan de mini’s nog niet als teams in het trainingsrooster vernoemt (staan wel blokken in rooster die gereserveerd zijn voor de mini’s). Zodra de teams van de mini’s worden gepubliceerd zullen ook de trainingstijden van de miniteams worden gepubliceerd.


Start trainingen na de zomervakantie

Niet alle teams beginnen op hetzelfde moment met trainen, daarom geven we hieronder een overzicht:

  • Alle jeugdteams, seniorenteams en recreanten starten vanaf maandag 21 augustus met trainen conform het dan geldende trainingsrooster.
  • Mini’s starten met trainen vanaf maandag 28 augustus.
  • Voor Top en Opleidingsteams kan gelden dat ze al in de week van maandag 14 augustus starten met trainen. Als dit het geval is zal dit aan het desbetreffende team worden gecommuniceerd door de trainer. (als je dus niets hoor start je vanaf maandag 21 augustus)

Dan rest ons jullie allemaal een goede zomer toe te wensen en we zien jullie vanaf eind augustus graag weer terug.