Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

februari 2023

SV Dynamo neemt met 7 teams deel aan de finale NOJK

8 teams van SV Dynamo streden zaterdag 25 februari om een plaats in de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK: Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) op 8 april!

7 teams slaagden hierin. Meisjes, jongens en coaches van harte gefeliciteerd!

Met een deelname van 7 teams in de finale maakt SV Dynamo weer kans om  de titel "Beste jeugdvereniging van Nederland' te prolongeren.

Zaterdag 25 februari: halve finale van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap

8 Open Club teams spelen zaterdag 25 februari de halve finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Volg hier de teams (herlaad de pagina). Gebruik deze link op je mobiel: https://svdynamo.nl/nojk

SV Dynamo neemt met 8 teams deel aan halve finale NOJK

8 teams van SV Dynamo maken zich op voor de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK) op zaterdag 25 februari. De inzet: een plek in de finale op 8 april!

De teams van SV Dynamo spelen verspreid over het hele land. Hieronder een overzicht in welke plaats en accommodatie onze teams spelen:

  • Jongens A de Sportwaard in Zaltbommel
  • Jongens B Amarena in Amersfoort
  • Jongens C Phatmoshal in Enschede
  • Meisjes A+ Sporthal West in Veenendaal
  • Meisjes A de Breehoek in Scherpenzeel
  • Meisjes B Dendron Sporthal in Horst
  • Meisjes C Marienhoeve in Wijk bij Duurstede
  • Meisjes D de Kruisboog in Houten

We willen als Bestuur alle spelers, speelsters, trainer en coaches veel succes en vooral ook veel plezier wensen zaterdag 25 februari.
We gaan ervoor om met zo’n groot mogelijk aantal teams ons te plaatsen voor de finale van de NOJK, zodat we weer om de Jaap van Kasteeltrofee als beste jeugdvereniging van Nederland mee kunnen strijden en we onszelf nog een jaar de beste jeugdvereniging van Nederland mogen noemen!

Bestuur SV Dynamo

De uitslagen vind je in een ander bericht op deze homepage of via deze link en de wedstrijdprogramma’s van alle teams zijn te vinden op: Nevobo | Volleybaldirect Open (NOJK)

Bericht Vriendenloterij

Afgelopen vrijdagavond werd onze voorzitter, Jan Lit, tijdens zijn bardienst aangenaam verrast. Bas van de Goor en 2 dames van de Vriendenloterij kwamen het Dynamo Café binnen wandelen en Bas overhandigde hem een cheque ter waarde van € 5000 voor Dynamo. Uiteraard zijn wij hier heel blij en we zullen er een mooie bestemming aan geven.

Trainingsrooster voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie geldt een aangepast trainingsrooster van 27 februari t/m 3 maart.

Clinic Myrthe Schoot

Clinic Myrthe Schoot en bezoek voor BMO programma bij Dynamo Volleybalschool (DVS) O12

Sinds dit seizoen wordt er op de zondag ochtend getraind door een aantal jonge en gemotiveerde spelers van Dynamo bij de Dynamo Volleybal School (DVS) O12 (onder 12 jaar). Hierbij wordt er niet alleen getraind op de verschillende volleybal technieken, maar wordt er ook ruim tijd genomen om te werken aan Breed Motorisch Opleiden (BMO).
Zondag (12 februari) was een speciale training. Zoals gebruikelijk begonnen we de training met ons beweeg circuit. Hierbij was vanuit de Sportservice Apeldoorn; Anne Rose Mansholt (Sport en Beweegconsulent Talentontwikkeling & BMO) aanwezig om mee te kijken hoe wij bij de DVS BMO vormgeven. SV Dynamo is voor het Apeldoornse Sport & Beweegakkoord een pilot-vereniging op het gebied van BMO. Na een korte pauze was het tijd voor de techniektraining. Bij deze training was hiervoor een speciale gast bij ons.
Myrthe Schoot, speelster van het Nederlands Dames Volleybalteam, kwam op bezoek om een clinic te geven. Verschillende technieken passeerden de revue. Er werd hard getraind en na afloop kon iedereen nog serveren om te proberen een leuk aandenken te winnen. En natuurlijk was er ruim de tijd voor de nodige selfies.

Dynamo voor Eritrese Apeldoorners

In Apeldoorn wonen ongeveer tweehonderd (jonge) gezinnen uit Eritrea. De jonge gemeenschap in Apeldoorn wordt gekarakteriseerd als bescheiden, actief en heeft een openhouding ten opzichte van de westerse levenswijze. De gemeenschap bevat potentiële leden van sportverenigingen. De Eritrese jonge gemeenschap onderschrijft het belang van sport maar mist, door taal- en culturele barrières, de aansluiting op sportverenigingen. Stimenz, Volleybalvereniging SV Dynamo Apeldoorn en Kémi slaan de handen ineen om de drempel naar de sportverenigingen voor de Eritrese Apeldoorners lager te maken.

Wat gaan we doen?
Een groep Eritrese intermediairs wordt geselecteerd, getraind en gecoacht om alle aspecten van lidmaatschap van een sportvereniging in Nederland te begrijpen. Deze groep intermediairs werft en selecteert een groep van 12 tot 16 Eritrese jongeren die geïnteresseerd zijn in volleybal. De getrainde intermediairs begeleiden de 12/16 volleybalspelers geurend 2023 in hun sportactiviteiten. De deelnemers worden in een jaar tijd de olievlek die de hele gemeenschap in Apeldoorn zal motiveren de sport verenigingen op te zoeken.
Deze groep zal gaan trainen op de dinsdagen van 20.00 tot 22.00 uur in Omnisport.
Voor meer informatie: tc@svdynamo.nl of neem contact op met Arjan de Groot

Maud van Lohuizen (16) scheidsrechter t/m 3e divisie

Zaterdag j.l. heeft Maud van Lohuizen (16) de Proeve van Bekwaamheid (PvB) voor scheidsrechter t/m 3e divisie goed afgerond. Maud van harte gefeliciteerd!
Maud fluit al sinds haar elfde en is de jongste Dynamo scheidsrechtster allertijden¨ die op 3e divisie niveau mag fluiten.
Wat ging het mis met je eerste wedstrijd! Op 14-jarige leeftijd zou je je eerste wedstrijd in de regiodivisie fluiten. Je was goed voorbereid en alles was geregeld om je te begeleiden bij deze wedstrijd. Maar .. door omstandigheden kon de begeleider en de 2e scheidsrechter niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Je stond er helemaal alleen voor om je eerste wedstrijd te fluiten. Maud, ik ben zeer onder de indruk hoe je hiermee bent om gegaan en contact hebt gezocht met Peter van Vliet om samen het land door te trekken om te fluiten. Ik begreep van Peter dat hij nog graag met jou optrekt om samen wedstrijden te fluiten waarbij jij ook meer ervaring wilt opdoen als 2e scheidsrechter en het fluiten van heren wedstrijden.
Maud nogmaal van harte gefeliciteerd.
¨ Dave Sangers haalde als 15 jarige jongen de PvB voor de 3e divisie en  is daarmee de jongste Dynamo scheidsrechter allertijden.