Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

oktober 2022

Voorlopige selectie NOJK (Open Club) bekend

Vandaag is de voorlopige selectie van de NOJK (Open Club) bekendgemaakt. De geselecteerde spelers en speelsters hebben hierover een mail ontvangen. Via deze link kun je lezen wat de Open Club is en welke spelers en speelsters in de voorlopige selectie zijn opgenomen.

Nb. De trainers en coaches worden later bekendgemaakt.

Europese topwedstrijd

Woensdag 19 oktober 19:30 uur Draisma Dynamo - SKRA Belchatow

Helaas was Benfica een maatje te groot voor onze lange mannen. Maar de uitschakeling in de voorronde van de Champions League betekent nog niet het einde van het Europacup avontuur.
We gaan nu verder in de CEV Cup. Tegen SKRA Belchatow, een topploeg uit Polen! De competitie van Polen is 1 van de sterkste competities van de wereld. Onze tegenstander werd afgelopen seizoen in deze competitie 4de. Maar heeft wel een aardige staat van dienst:
- 9 keer kampioen van Polen
= 7 keer bekerwinnaar
Daarnaast hebben ze zowel in de finale van de Champions League gestaan als in de finale van het WK van clubteams.
Bij deze ploeg ook een paar bekenden. Het team wordt gecoacht door Joel Banks. Banks was in het verleden coach bij oa. Orion en Maaseik in Belgie. Verder speelt Dick Kooij in dit team. Kooij heeft tegenwoordig een Italiaans paspoort, maar kwam in het verleden uit voor o.a. Nesselande en het nationaal team. Verder maakt de beste blokkeerder van het afgelopen WK en de VNL van dit jaar Mateus Bieniek deel uit van dit team.

Een mooi affiche voor deze Europacupwedstrijd!

Kaarten zijn te koop via deze link: ​ https://shop.ticketing.cm.com/draismadynamo/

In memoriam Sjaak van Strien (H8)

Sjaak was tien jaar spelverdeler bij H8 vanaf 2008. Ondanks de hoge gemiddelde leeftijd van ons team hebben we heel wat jonkies een poepie laten ruiken. Sjaak bracht de jongeren in het team, met zijn enorme ervaring, de nodige trucs en handigheidjes bij. Zoals het hoort fanatiek in het veld en gezellig daarna in het Dynamocafé. Wij herinneren ons Sjaak als een rustige, warme man met grote betrokkenheid bij het wel en wee van zijn teamgenoten. Met heren 8 hebben we jaarlijkse team barbecues. Dat waren heerlijke avonden met goede gesprekken en veel lol. Zijn vrouw Janneke was daarbij altijd van de partij. Sjaak ging graag mee naar het jaarlijkse TeVoKo buitentoernooi op Texel in het voorjaar. De “oude mannen” sliepen gewoon in stapelbedden in de Stayokay, volleybalden overdag op het gras en ook hier ontbraken eten en een drankje niet. Na zijn “volleybal pensioen” hield Sjaak contact met ons en kwam hij ook graag kijken naar wedstrijden.

Wij gaan Sjaak enorm missen.

H8 (2016/2017): Jan Lit, Jan de Groot, Derk Jan Konijnenberg, Joost Siegelaar, Jan van Duuren, Peter Bon, Peter Aalders, Eric Janssen (trainer) en Kor de Groot

 

In memoriam Sjaak van Strien

Woensdagavond 12 oktober kwam het verdrietige bericht dat Sjaak van Strien, oud lid van SV Dynamo is overleden. We hadden al gehoord dat hij zondag, na een val tijdens een tocht op zijn racefiets, zeer ernstig gewond was geraakt.

In 1970 is Sjaak naar Heren 1 van Dynamo gekomen, vanuit BBSC (tegenwoordig Alterno). Met dit team promoveerde hij later naar de eredivisie. Sjaak speelde in die tijd ook het jaarlijkse internationale Saunaland toernooi. Met het Nederlands Militaire team speelde hij zelfs een officiële interland tegen België. Jaren later is hij met Heren 2 gepromoveerd van de 3 e naar de 2 e divisie. Eind jaren ’80 heeft Sjaak training gegeven aan diverse (jeugd)teams. Vanaf 2008 pakte Sjaak het competitie spelen bij Dynamo weer op met o.a. enkele oud teamgenoten van vroeger.

Nog steeds was Sjaak volop betrokken bij Dynamo, als supporter en vrijwilliger. Vorige week heeft Sjaak nog gereden om spelers van tegenstander Benfica vanaf vliegveld Düsseldorf naar Apeldoorn te vervoeren. Het is niet te bevatten dat we Sjaak nooit meer gaan zien bij Dynamo.

Onze gedachten zijn bij Janneke en hun kinderen en kleinkinderen.

Bestuur, leden en (oud)H8 spelers

Er staat iets te gebeuren!

 

Vacature administratie vergoedingen trainers

De trainers binnen SV Dynamo ontvangen een vastgestelde vergoeding voor het geven van trainingen. Tweemaal per jaar (december en juli) dienen de trainers hun declaratie digitaal in en wordt deze vergoeding uitbetaald door de penningmeester. Wie wil de administratie voor deze trainersvergoedingen overnemen?

  • De werkzaamheden bestaan uit:
  • Alle trainers via email informeren dat er gedeclareerd kan worden.
  • Vragen van trainers beantwoorden.
  • De declaratie van uren koppelen aan het tarief van de bijbehorende vergoeding.

Het kost je ongeveer 2 uur per keer. Basis kennis van Excel is erg handig. Misschien heb je wel hele goeie ideeën om het declaratieproces zodanig te verbeteren dat het in nog minder tijd kan...? Wil je graag iets voor de vereniging doen, maar heb je niet heel veel beschikbare tijd dan zou dit wel eens iets voor jou kunnen zijn. Heb je interesse of wil je meer informatie dan graag een mailtje naar: trainersdeclaraties.sv.dynamo@gmail.com

Tijd voor Volleybal

De talkshow Tijd voor Volleybal gaat over de Eredivisie en het Nederlands volleybal. Presentator Jeffrey Klok gaat om de week in gesprek met 4 bekende gasten uit het volleybal over de competities, het laatste nieuws en de bijzondere gebeurtenissen uit onze sport.

Jij kan de opnames live meemaken als publiek in de studio en achteraf nog naborrelen met onze gasten! Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link.

We nemen op van 14:00 - 16:00 (o.v.b.) in het Dynamocafé in Apeldoorn (Voorwaarts 59) op 16 oktober, 13 november en 27 november.


 

Hollandse avond 22 oktober

 

Heren 1 in de tweede ronde van de Champions League

Na de winst in de golden set afgelopen dinsdag in Skopje tegen OK STRUMICA Nikob speelt heren 1 a.s. dinsdag 4 oktober tegen de kampioen van Portugal Sport LISBOA e Benfica. Dit team is een mix van spelers van het nationale team van Portugal en een aantal Brazilianen. Een mooi affiche voor een wedstrijd in de tweede ronde van de Champions League.

Klik op https://shop.ticketing.cm.com/draismadynamo om kaarten te bestellen.

N.b. De E-seizoenkaart voor leden en vrijwilligers van SV Dynamo geldt niet voor deze wedstrijd.