Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

2 april: Draisma Dynamo in halve finale play-offs tegen Abiant Lycurgus

Afgelopen zaterdag slaagde Heren 1 er tijdens de lastige uitwedstrijd in Groningen tegen Abiant Lycurgus helaas niet in om te winnen. Daarom is de wedstrijd op zaterdag 2 april misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De mannen van trainer/coach Bas Hellinga moeten deze thuiswedstrijd winnen om nog een beslissingswedstrijd af te dwingen.


Het is dus een ongelooflijk belangrijke wedstrijd voor Draisma Dynamo en we roepen daarom iedereen op om op 2 april naar de wedstrijd in Omnisport te komen: mini’s, jeugd of senioren, neem je ouders, broers en zussen of kinderen mee en kom de mannen van Heren-1 aanmoedigen. Maar ook opa’s en oma’s, ooms en tantes, buurmannen en buurvrouwen, vrienden en bekenden, iedereen is van harte uitgenodigd bij de wedstrijd aanwezig te zijn. En neem je als Dynamo-lid een betalende introducé mee, dan ontvang je een gratis consumptiemunt voor het Dynamo Café. 


We willen op voorhand van de wedstrijd een feest maken, de mannen van Draisma Dynamo moeten het feest vervolgens compleet maken. Lukt het ons om de tribunes te laten uitpuilen met fans van Draisma Dynamo? We rekenen op jullie allemaal


Omdat de organisatie van de Giro d’Italia op zaterdag 2 april aanwezig is, wordt de avond omgedoopt tot ‘roze avond’. Trek iets geels aan in combinatie met iets in de kleur roze en maak kans op een verrassing!