Een nieuw seizoen is begonnen...

Na een paar weken oefenen mochten we vandaag onze eerste wedstrijd voor de competitie spelen.We speelden tegen Torpedo uit Hoenderloo.

Met een compleet team begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd,maar dat deze tegenstander een maatje te groot was werd meteen al duidelijk,dat was ook niet zo verwonderlijk want het team van de tegenstander was hetzelfde team als waar ik vorig jaar met C5 tegen heb gespeeld dus die speelden minimaal al een jaartje met elkaar en zijn dus veel meer op elkaar ingespeeld.We stonden dan ook al vrij snel op een ruime achterstand en verloren de set met 25-6.Je kon meteen het verschil zien tussen een team dat nog nooit een wedstrijd met elkaar heeft gespeeld en een team dat al aan elkaar gewend is.Bij ons was het afwachten op wat de ander doet en dan pas reageren en bij hun reageerden ze meteen op elkaar,iedereen was in beweging en waar ruimte ontstond werd dat meteen door degene die daar achter stond afgedekt.

Ook de tweede set verliep heel snel en daarin konden wij vrij weinig tegenstand bieden,met 25-5 waren we kansloos.

De derde set begon goed,we kwamen zelfs op een voorsprong maar wisten dat niet lang vol te houden,wel kwamen er mooie lange rally s die we dan helaas vergaten om af te maken,er werd ook wat meer geroepen en hogere ballen gespeeld,dus enige verbetering zat er wel in,al verloren we ook deze set ..25-11.

De laatste set begonnen we ook heel goed,met mooie opslagen en een paar slimme balletjes wisten we ook nu op een voorsprong te komen en tot 7 punten konden we heel goed meekomen ,maar toen zag je dat er een aantal er best wel doorheen zaten en nog niet gewend zijn 4 sets te spelen en kon de tegenstander de set snel uitspelen 25-13...

Geen schande om van deze goede tegenstander te verliezen,het belangrijkste is dat we een wedstrijd met elkaar hebben gespeeld,een beetje aan elkaar gewend zijn geraakt en dat we weten wat we fout doen en zo iedere wedstrijd weer stapjes vooruit maken..