Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Geef je op voor de Limousinegames!

De Limousinegames, wat is dat eigenlijk? De Limousinegames is een estafettespel voor alle jeugdteams van SV Dynamo. Het spel is gestart op zaterdag 8 februari tijdens de wedstrijd van Heren 1 en loopt door tijdens komende thuiswedstrijden van Heren 1. 

Hoofdprijs

De hoofdprijs van de Limousinegames is twee uur gratis bowlen met je hele team! En zoals de naam al een beetje verraadt, je hoeft niet te fietsen…! Een Limousine van Autohaas brengt jullie heen en terug.

Wat moet je ervoor doen?

Niets anders dan een sportieve teamprestatie leveren tijdens de setwissels van een thuiswedstrijd van Heren 1. Samen met een teamgenoot moet je de bal hooghouden (onderhands en bovenhands) terwijl je naar de andere kant van het veld heen en terug loopt. Jongere spelers krijgen een korter parcours. In verband met de beschikbare tijd kunnen er zes spelers per team meedoen (als je wint, ga je natuurlijk wel met je hele team bowlen!). 

Geef je op!

Alle jeugdteams, ook de jeugdteams die bij de senioren spelen, kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar limousinegames@svdynamo.nl. De Limousinegames vinden tot het einde van het seizoen plaats tijdens de wedstrijden van Heren 1. Als je je team aanmeldt, krijg je bericht wanneer je team aan de beurt is.

De stand

In het Dynamo Café staat een groot bord waarop de stand per team wordt bijgehouden. De eerste standen zijn al genoteerd!