Bestel een nieuw wedstrijdshirt

O Ik eet mee!

Krabbels

Désirée Fiets
Dynamo gefeliciteerd met het het 50-jarig jubileum. Organisatoren succes met de uitvoering & geniet. Maak er met elkaar een mooie, gezellige dag van.
Désirée Fiets
Vandaag even terug in de tijd. Alweer 10 jaar geleden het vorige Dynamo jubileum feest?
Teun Zijp
Ik lees dat de oude coupletten van het Dynamo-lied verloren zouden zijn gegaan. Ik twijfel hieraan. Onderstaand een tweetal coupletten waarover ik beschik (er zijn er meer). Wie herkent deze coupletten en weet of dit de originele, oude coupletten zijn? Hoor graag! Het is zowaar op elk festijn Dynamo die erbij wil zijn En zo genieten groot en klein Van vreselijke gein. Het varen onder Dynamo’s vlag Is iets wat iedereen graag mag De Henkies voeren met z’n twee Ons bootje over zee.
Boki
In de aanbieding: wedstrijduitrusting voor een dame. Shirt, trainingspak, kniebeschermers, sporttas, handdoek. Maat M of 40. Alles in prima staat. Voor een (toekomstige) nummer 6, 16 of 26 etc. Helaas zal ik de komende paar jaar niet meer volleyballen, dus ik hoop dat iemand anders er nog plezier van kan hebben. Bel me als je interesse hebt 06-13041420

Heeft iemand in het omnisport een vest gevonden? laat het dan even weten op nummer 0631934523