Nieuw wedstrijdshirt nodig?

Bestel een pizza voor de Europa Cup pizza avond

Krabbels

fan Draisma Dynamo
De trainingen op woensdag 22 november in Omnisport zijn verzet i.v.m. de Europacupwedstrijd van H1. Je kunt dus gaan trainen, maar je zou ook serieus kunnen overwegen de training een keertje over te slaan, wel naar Omnisport te komen, en op de tribune plaats te nemen en volleybal te gaan kijken. Dan speel je bij een club die internationale wedstrijden speelt, en dan ga je zelf trainen..... Kom de mannen aanmoedigen en bouw een feestje in Omnisport!
Gast 2
Gast
Fijne kleuren in de topsporthal, was niet meer variatie mogelijk? Oranje, Rood, Wit, Blauw, Geel, Groen, Bruin, Paars, Zwart ?
Désirée Fiets
Dynamo gefeliciteerd met het het 50-jarig jubileum. Organisatoren succes met de uitvoering & geniet. Maak er met elkaar een mooie, gezellige dag van.
Désirée Fiets
Vandaag even terug in de tijd. Alweer 10 jaar geleden het vorige Dynamo jubileum feest?
Teun Zijp
Ik lees dat de oude coupletten van het Dynamo-lied verloren zouden zijn gegaan. Ik twijfel hieraan. Onderstaand een tweetal coupletten waarover ik beschik (er zijn er meer). Wie herkent deze coupletten en weet of dit de originele, oude coupletten zijn? Hoor graag! Het is zowaar op elk festijn Dynamo die erbij wil zijn En zo genieten groot en klein Van vreselijke gein. Het varen onder Dynamo’s vlag Is iets wat iedereen graag mag De Henkies voeren met z’n twee Ons bootje over zee.
Boki
In de aanbieding: wedstrijduitrusting voor een dame. Shirt, trainingspak, kniebeschermers, sporttas, handdoek. Maat M of 40. Alles in prima staat. Voor een (toekomstige) nummer 6, 16 of 26 etc. Helaas zal ik de komende paar jaar niet meer volleyballen, dus ik hoop dat iemand anders er nog plezier van kan hebben. Bel me als je interesse hebt 06-13041420

Heeft iemand in het omnisport een vest gevonden? laat het dan even weten op nummer 0631934523