Binnenkort kun je je inschrijven voor het minikamp!

februari 2018

Woensdag 7 maart thuiswedstrijd Draisma Dynamo - Orion

Voordelig auto wassen met de Carwash Kleiboer SV Dynamo waspas

Wist je dat je met de Dynamo waspas een flinke korting krijgt bij Carwash Kleiboer aan de Sleutelbloemstraat? Voor het Lava Intensief wasprogramma betaal je met de Dynamo waspas geen € 17,50 maar slechts € 12,50. Voor iedereen die wil, is er een Carwash Kleiboer Dynamo waspas beschikbaar. De waspas kun je aanvragen via secretaris@svdynamo.nl. Van elke wasbeurt met de Dynamo waspas gaat € 0,50 naar de clubkas. Vraag ook de Dynamo waspas aan, profiteer van de hoge korting en steun de club!

Vertrouwenspersoon - samen naar een veiliger sportklimaat

Onze vereniging vindt het belangrijk dat leden het naar de zin hebben. Om ongewenste omgangsvormen te voorkomen, zijn er gedragsregels opgesteld. Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen in veilige en betrouwbare handen zijn. Daarom vragen we voor iedereen die te maken heeft met jeugd onder de 18 jaar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Het bestuur heeft die taak toevertrouwd aan de vertrouwenspersoon. Heeft u als ouder, of heb jij als speelster/speler vragen over de juiste manier van omgaan met elkaar of het tonen van wederzijds respect? Neem dan contact op met de vertrouwenspersoon. Meer informatie lees je onder Dynamo > voor leden > vertrouwenspersoon.

Steun onze vereniging door het bestellen van heerlijke chocolade!

Bestel nu via een mini of jeugdlid heerlijke (paas)chocolade en steun onze vereniging! Met de opbrengst van deze actie willen wij nieuwe materialen aanschaffen en activiteiten voor onze mini’s en jeugdleden bekostigen. Maar liefst 40% van de omzet gaat naar onze clubkas. Verkoop jij veel chocolade? Dan win je misschien wel een Ipad Mini 2 of ga je met je hele team pannenkoeken eten of naar de film! Onder 'lees het hele bericht' lees je hoe de actie werkt.

Bas Hellinga vertrekt bij Draisma Dynamo

Draisma Dynamo moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Bas Hellinga houdt het na drie seizoenen voor gezien in Apeldoorn. “Na 21 jaar als speler en coach in de eredivisie kies ik voor wat anders”, licht de 41-jarige Draisma Dynamo-coach zijn keuze om te stoppen kort toe.

Twee Open Club teams door naar de finale

Vandaag streden maar liefst 7 van onze 8 Open Club teams voor een finaleplaats tijdens de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Twee van de zeven teams plaatsen zich voor de finale: Jongens C en Meisjes B. Van harte gefeliciteerd! Zij behoren tot de beste 8 van Nederland (in hun leeftijdscategorie) en komen zaterdag 31 maart weer in actie tijdens de finale van de NOJK.  Het is nog niet bekend waar de finales plaats gaan vinden. Alle Open Club teams werden na afloop verwelkomd in het Dynamo Café waar Bart Bosman en Henk Kat zorgden voor de catering: friet, snacks en drankjes voor alle sporters, coaches en supporters. Hulde!

NOJK Tussenstanden

Klik op deze link om de uitslagen NOJK te volgen

Weet je een uitslag van een wedstrijd die nog niet in het schema staat, app dan naar 0655797943.

Oranje Dames en EK Beachvolleybal in Apeldoorn

De volleybaldames spelen dit jaar maar liefst zes thuiswedstrijden in de Volleyball Nations League, het jaarlijkse elitetoernooi voor landenteams van de wereldvolleybalbond FIVB. Het team van bondscoach Jamie Morrison speelt van dinsdag 29 t/m donderdag 31 mei in het Omnisport in Apeldoorn tegen Brazilië, Zuid-Korea en Polen. Van dinsdag 5 t/m donderdag 7 juni treft Oranje in het Rotterdamse Topsportcentrum Servië, Italië en de Dominicaanse Republiek. Lees hier het volledige nieuwsbericht. De kaartverkoop voor Nevobo-leden start vandaag via volleybal.nl/tickets, de reguliere verkoop begint op vrijdag 23 februari. In de zomer van 2018 kun je ook naar het DELA EK Beachvolleybal, de WK Zitvolleybal én het EK volleybal voor jongens onder 20 jaar. Op 15 juli start het DELA EK Beachvolleybal in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Apeldoorn. De kaartverkoop is gestart, wees er snel bij voor de beste kaarten!

Nog meer ‘Tony Chocolonely’-nieuws

De chocolaatjes van dit bekende merk smaken naar meer. Met de opbrengst betalen de meisjes C Open Club namelijk (een deel van) hun reis naar de United World Games. Voor dit team staat in Klagenfurt het aangaan van een unieke vriendschap met sportende leeftijdsgenoten en andere culturen te wachten. Met de verkoop van al ruim 3.200 Tony Chocolonely-mini’s maken we velen gelukkig, hier in Nederland maar ook elders in de wereld. Dit cacaomerk draagt namelijk ook zorg voor eerlijke handel en financiert maatschappelijke projecten. Juist vanuit deze brede betrokkenheid past dit bij ons team en bij SV Dynamo, onze club.

Dames 1 verliest met 3-1 van koploper Apollo

Dames 1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Ecare Apollo 8. Lees het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'.