Nieuw wedstrijdshirt nodig?

Bestel een pizza voor de Europa Cup pizza avond

november 2017

Oorkonde en Gouden Nevobo-speld voor Jan de Groot

Gisterenmiddag ontving Jan de Groot temidden van zijn team, zoon en kleindochter een oorkonde en een Gouden Nevobo-speld voor zijn 40-jarige inzet als scheidsrechter.
Wij vonden een bewijs van Jan's scheidsrechtersactiviteiten in het voormalige clubblad Time-out van 1980 onder het kopje: 'scheidsrechtervergoedingen 2e helft seizoen 1979-1980' en mogen aannemen dat Jan waarschijnlijk in 1978 voor het eerst de fluit ter hand nam.  Nog steeds fluit Jan elk seizoen minimaal 24 wedstrijden in de promotieklasse en regiodivisie en gaf aan daar nog graag mee door te gaan.

Beste Jan, niet alleen de Nevobo wil je danken voor je 40-jarige inzet als scheidsrechter maar ook de vereniging. Het is niet voor niets dat bij het uitreiken van de speld door de spelers in het clubhuis voor jou werd geapplaudiseerd. Ik zal mijn best doen om jonge mensen enthousiast te maken om in jouw voetsporen te treden en waardeer het buitengewoon dat je je nog steeds als scheidsrechter inzet voor onze mooie vereniging.

Woensdag 22 november: Europa Cup en Pizza avond

SAVE THE DATE! Zet woensdag 22 november vast in je agenda! Draisma Dynamo speelt dan een Europa Cup wedstrijd om de CEV Cup tegen het Kosovaarse KV Luboteni Ferizaj in het Omnisport. Inzet is een plek bij de beste 16 van het Europese bekertoernooi. De wedstrijd begint om 19.00 uur, de zaal is open vanaf 17.30 uur. Kom je ook? Alle leden en vrijwilligers van Dynamo mogen gratis naar binnen. Neem je vrienden, familie en bekenden mee en laat ze een mooi avondje Europees Top volleybal meemaken. Iedereen die zin heeft om er een feest van te maken is al vroeg op de avond welkom bij de 'Domino’s Europa Cup Pizza avond'. Om circa 17.30 uur bezorgt Domino’s de pizza’s. Bestel je pizza.

Verplaatsing trainingen op dinsdag 21 en woensdag 22 november

Op woensdag 22 november speelt Draisma Dynamo thuis een Europa Cup wedstrijd tegen KV Luboteni Ferizaj. De trainingen op dinsdag 21 november en woensdag 22 november worden verplaatst. Zie onderstaand overzicht. Informeer je teamgenoten en vergeet geen ballen mee te nemen naar de trainingslocatie...De hallen kun je openen met de SPAAS app van Accres (gegevens  Dynamo).

Pharmafilter Dames 1 neemt 3 punten mee naar Amsterdam

Dames 1 verloor zaterdag thuis met 1-3 van Pharmafilter. Lees het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'.

29 november belactie: steun SV Dynamo via de VriendenLoterij

SV Dynamo steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk. Elk lot dat meespeelt met de Vriendenloterij levert onze vereniging € 6,75 op (de helft van de lotprijs van € 13,50). Je steunt hiermee niet alleen Dynamo, je maakt zelf ook elke maand kans op duizenden prijzen variërend van auto’s, fietsen, iPhones en led tv’s tot reis- en dagjes uit cheques en geldprijzen die kunnen oplopen tot € 100.000. Op woensdagavond 29 november organiseren we een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt ‘s avonds gebeld worden door één van onze leden met de vraag of jij ook Dynamo wil steunen via de VriendenLoterij.

Heren 2 trakteert zichzelf op 11 november op een overwinning

Heren 2 won zaterdag met 3-2 van Keistad. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Sinterklaasfeest op woensdag 29 november

Sinterklaas is nog niet in het land, maar hij heeft ons al wel laten weten dat hij samen met zijn pieten op woensdag 29 november een bezoekje zal brengen aan Dynamo. Daarom nodigen we je uit voor een speciale Sinterklaastraining.

Datum     woensdag 29 november
Tijd         15:00 - 17:00 uur
Kosten     2 euro p.p.

We beginnen in het Dynamo Café en daarna is er een leuke training, waarbij de pieten vast ook wel even mee zullen doen. Deze middag is er een speciale pietentraining voor de kinderen van nijntje, sportspeeltuin, N2 en N3 en een speciale training voor N4, N5 en N6. Aan het eind is er nog wat lekkers en drinken. Je broertjes en/of zusjes zijn deze training ook welkom. Laat je wel even weten of je komt en wie je meeneemt via sinterklaas@svdynamo.nl?

Gevonden kleding Omnisport

Ben je iets kwijt geraakt in het Omnisport? Bekijk dan even de onderstaande lijst van gevonden en gewassen kleding. Zit er iets van je bij? Neem dan snel contact op met Henk van den Hazel, hwvandenhazel@hetnet.nl. Alle spullen zonder eigenaar worden binnenkort opgestuurd naar Afrika of Moldavië.

Dames 1 verliest in Borne met 3-1 van Apollo 8

Dames 1 verliest in Borne met 3-1 van Apollo 8. Lees het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'.

A.s. zaterdag Super Saturday met lasagne!

A.s. zaterdag is het weer Super Saturday! Met om 16.30 uur de wedstrijd van Dames 1 tegen Pharmafilter. Kunnen ze de koppositie terugpakken? Daarna de topper van Draisma Dynamo tegen Seesing Personeel Orion. Tussen de wedstrijden door kun je weer een heerlijke verse lasagne Bolognaise eten met een gemengde salade van Linthorst Culinair uit Twello. Wil je vegetarisch? Kies dan voor de penne met romige kaassaus en champignons met een salade. De kosten zijn € 5 (t/m 12 jaar) en € 7,50 (13+), graag contant betalen (gepast geld meenemen). Je kunt je opgeven tot zaterdag 11 november 09.00 uur.