Bloembollenactie!

Chinees, gratis voor vrijwilligers!!

maart 2017

Heren 2 wint met 3-2 van degradatiekandidaat Gemini-S

Heren 2 won zaterdag met 3-2 van Gemini-S. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Minikamp op 23 t/m 25 juni

De voorbereidingen voor het minikamp zijn in volle gang. Het wordt weer een weekend vol met leuke activiteiten, korte nachten en veel gezelligheid! Het kamp is dit jaar van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni. We gaan wederom naar 'De Wildwal' in Lunteren. Het minikamp is voor alle mini’s van SV Dynamo én jeugdleden die geboren zijn na 1 oktober 2004. De kamporganisatie hoopt op jouw deelname aan dit onvergetelijke weekend! Aanmelden kan vanaf 27 maart a.s. via de website, dus houd deze goed in de gaten.

Inschrijving Ledûbtoernooi geopend

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het Ledûbtoernooi op 9, 10 en 11 juni in Budel. Alle niveaus zijn welkom, van recreanten t/m 1e divisieteams. Kijk voor meer informatie op www.ledubtoernooi.nl.

Wedstrijdkalender interlands

Na een prachtig Olympisch (beach)volleybaljaar is de Oranje evenementenkalender dit jaar weer lekker gevuld! Als Nevobo-lid krijg je korting op kaartjes voor de interlands, zoals voor het EK Jeugd Meisjes en de World Grand Prix van de volleybaldames. Begin volgende week begint de voorverkoop van het WK Kwalificatietoernooi van de Lange mannen. Tickets kun je bestellen via www.volleybal.nl/tickets. Een overzicht van de wedstrijden:

01-09 april

Jeugd Oranje meisjes

EK<18 | Meisjes

Arnhem

23-28 mei

Oranje volleybalmannen

WKK | Heren

Koog a/d Zaan en Apeldoorn

15-18 juni

Beach Team Nederland (BTN)

World Tour Beach Volleyball

Den Haag

7-9 juli

Oranje volleybaldames

World Grand Prix

Apeldoorn

Landskampioen - bekerwinnaar

Supercup

Jongens A 5e van Nederland!

Verliezen van de nationaal kampioen Sliedrecht Sport Jongens A is geen schande, jammer dat jullie deze ploeg in de poulefase al tegen kwamen.

Dames 1 verliest met 3-1 in Amsterdam

Dames 1 verloor zaterdag met 3-1 van US in Amsterdam. Lees het wedstrijdverslag.

Meisjes C 2e van Nederland!

Open Club Meisjes C 2e van Nederland! Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach David Bergsma.

Twee keer zilver en een vijfde plek bij jeugd NK

Drie Dynamo teams speelden vandaag de finaleronde van de NOJK (Nationale Open Jeugd Kampioenschappen). Meisjes D en Meisjes C wisten allebei de finale te halen, top! Helaas lukte het de meiden niet om deze winnend af te sluiten (MD: 25-18 en 25-13, MC: 25-12 en 25-18). Jongens A speelde vandaag de finaleronde in het Omnisport. Zij wisten niet de kruisfinales te halen en eindigden op een gedeelde 5e plaats. Top gedaan allemaal, 2e, 2e en 5e van Nederland! Op de foto open club Meisjes D met coaches Peter de Vries en Anja Denekamp.

Fantastisch meisjes C 2e van Nederland!!

Moana Booy Sanne Brinkman Vera van Delden Jeline Eland
Marit Heupink Caminthe van Kleef Verike Kok Eline van Laar
Britt Lettink Susan Schut Lianne Sonneveld Ilse Tiemens

Fantastisch meisjes D 2e van Nederland!!

Mirthe Bouwmeester Fleur Dubbelhuis An den Hamer Sanne Kluin
Lynn Lettink Carlijn Radstake Fleur Sonneveld Cleo Jonker