Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

juni 2014

Eenjarig bestaan Jeugdarbitragecorps en diploma uitreiking

Gisteren werd rondom de wedstrijd Nederland-Australië het eenjarig bestaan van het Jeugdarbitragecorps gevierd. Onze jonge scheidsrechters hebben bij huize Bosman naar de wedstrijd gekeken en gegeten. Na afloop van de wedstrijd werd in aanwezigheid van ouders het scheidsrechtershirt gepresenteerd dat zij m.i.v. het nieuwe seizoen gaan dragen en ontvingen Robin Bussink, Valentin Helsloot, Tim Jacobsen, Hans Vriend en Tim Scholten het Nevobo diploma 'Scheidsrechter 2 Jeugd'. Van harte gefeliciteerd jongens. Amy Sangers, Julie Wolsink en Jasmijn de Wit stroomden later in het corps in en doen aan het begin van het nieuwe seizoen de Proeve van Bekwaamheid om het Nevobo diploma te halen.

Lijkt het je ook wel wat om minimaal 2 keer per maand in dit shirt een wedstrijd te fluiten en een paar keer in het seizoen een workshop bij te wonen en er ook nog iets mee te verdienen? Neem dan eens contact op met een van die jongens of meisjes of stuur een e-mail naar scheidsrechters@svdynamo.nl.

Programma eindfeest

Zaterdag 21 juni organiseert Heren 3 het eindfeest! Iedereen die zich heeft opgegeven voor de barbecue is vanaf 16.30 uur van harte welkom bij de beachvelden van Apeldoorn Beach (tegenover het Dynamo Café).

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
± 16:30 start barbecue
19:00 coladisco voor de mini's
20:00 huldiging kampioenen en bekend maken vrijwilliger van het jaar
20:45/21:00 start feest
01:00 einde

 

Minikamp 2014 – safaripark Tébé

De kriebels en de zenuwen waren bij veel kinderen al vroeg aanwezig. Met heel veel mini’s en maar 80 plekken voor het minikamp moest er snel ingeschreven worden. De grote vraag, tot twee weken geleden, was; wat is het thema van dit jaar? Dit jaar gingen we met z’n allen op een safarikamp!

Met spoed trainers gezocht voor de mixed recreantenteams

Twee mixed recreanten teams (maandag- en donderdagavond) zoeken met spoed een trainer voor komend seizoen. De huidige trainingstijden zijn 20.30-22.00 uur (maandag Omnisport) en 19.30-21.00 (donderdag Welgelegenhal). Tijden en locaties blijven elk jaar (bijna) ongewijzigd. De training op donderdag vervalt gemiddeld 1 x per maand i.v.m. de recreantencompetitie in de Mheenhal. Wat bieden wij? Een gezellige groep mannen en vrouwen die (ondanks de leeftijd van sommigen..) nog de ambitie heeft om beter te leren volleyballen met de bijbehorende inzet tijdens de trainingen. Je hoeft niet zelf bij Dynamo te volleyballen om te reageren. Mocht de tijd (1,5 uur) een te groot bezwaar zijn, dan is ook een uur training geven bespreekbaar. Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar recreanten@svdynamo.nl. Onze dank is groot! 

Komende twee weken aangepast trainingsrooster

In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen senioren- en recreantenteams deze en volgende week nog (beperkt) trainen. De laatste trainingsavond is vrijdag 20 juni. Daarbij geldt:

  • de trainingen in het Omnisport gaan door op de dagen dat er geen Bedrijventoernooi is. Dit betekent dat de trainingen op dinsdag 10, woensdag 11, donderdag 12 en dinsdag 17 juni in het Omnisport komen te vervallen. De trainingen op vrijdag 13, maandag 16, woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 juni gaan door. Willen de aanvoerders van de teams die op woensdag en/of vrijdag trainen in het Omnisport en deze en/of komende week niet gaan trainen dit alsjeblieft uiterlijk a.s. donderdag 12 juni doorgeven aan Peter Aalders (pl.aalders@chello.nl of 0683215272). Dit i.v.m. afspraken met de Omnisport beheerders.
  • de trainingen in de Welgelegenhal gaan gewoon door volgens schema.
  • de minitrainingen zijn afgelopen.
  • de jeugdteams die nog kwalificatietoernooien moeten spelen op zaterdag 14 en 21 juni hebben hiervoor speciale trainingen. Dit is via de trainer/coach/jeugdcommissie bekend gemaakt.

Jeugd vermaakt zich opperbest in Doezum en pakt 2 titels

Bij het afscheuren van de scheurkalender op woensdagochtend 28 mei verscheen er bij een aantal Dynamoleden een glimlach op hun gezicht. Het was weer tijd voor het meerdaags jeugdtoernooi bij volleybalclub DOVO. Beter bekend als het MJT in Doezum! Waar er de afgelopen jaren respectievelijk slechts 3, 3 en 4 Dynamoteams meededen waren we dit jaar op volledige oorlogssterkte. (Dit kan ongetwijfeld komen door de Doezum-verslagen van afgelopen jaren). Zes Dynamo teams streden om de titel in de categorieën MB, JB, MA, JA, MTop en JTop. Het eindresultaat na een geslaagd toernooi? Een 5e plek, driemaal een 2e plek en tweemaal een kampioenschap! 

Speelschema Bedrijventoernooi gereed

Het speelschema van het Bedrijventoernooi 2014 is klaar en staat op toernooi.nl, Hier kun je tijdens het toernooi ook de uitslagen zien. Het toernooi wordt gespeeld op 10, 11, 12 en 17 juni in het Omnisport. Publiek is van harte welkom!

Eindschoonmaak Dynamo Café

Het Dynamo Café is met ingang van maandag 23 juni gesloten. Iedereen is op deze dag/avond echter nog van harte welkom om te komen helpen met de schoonmaak! Je kunt zo binnenlopen of een mailtje sturen dat je van de partij bent. Stuur je mail naar fam.denhamer@kpnmail.nl.

Beachen en BBQ in Zwolle bij de Pelikaan

Vanaf zondag 25 mei is er elke 2 weken een beachvolleybaltoernooi bij de Pelikaan aan de Hearsterveerweg in Zwolle. De zondagmiddag van 12.30 tot 17.30 kun je in elke mogelijke samenstelling op elk mogelijk niveau 2x2 beachen. Na afloop is er ook een afsluitend drankje en een heerlijke BBQ inbegrepen bij sportcampus de Pelikaan. Dit alles kost 15 euro of 7.50 euro wanneer je alleen lekker wilt ballen. Kijk voor meer informatie op Facebook onder pelikaantoernooi of mail naar pelikaantoernooi@gmail.com om in te schrijven of voor meer informatie. Kom ook en geniet met je voeten in het zand en de zon op je bol!

Nieuw beach toernooi: Bathmen on the Beach

ABS Bathmen organiseert op 21 en 22 juni een beachtoernooi voor senioren en junioren (ook voor mini's!) op een zeer mooi beach veld dat volgens de Nevobo tot de 9 hoogst geclassificeerde volleybal velden van Nederland behoort. Bekijk de foto's tijdens de opening.