Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

juni 2013

Eindfeest, beachen en kampioenen

Het was gezellig druk tijdens het Eindfeest. Zo’n 40 kinderen bij de zeskamp met een mega springkussen en sumoworstelen, 80 beachvolleyballers op de beachvelden en meer dan 160 deelnemers aan de barbecue. Zaterdag 22 juni was helaas niet zo zonnig als we gehoopt hadden, maar ondanks het soms miezerige weer hebben we er met z’n allen een mooi feest van gemaakt! Om 21.00 uur werden de kampioenen (Meisjes N3-4, Jongens N5-3, Heren 2, Heren 11, Dames 6, Jongens B1 en Meisjes B2) en de jubilarissen gehuldigd en Anneke Klomp uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. En daarna…. barstte het feest los! Bekijk de foto’s van Fred Fiets (huldiging) en David Bergsma (beachen en zeskamp) onder Multimedia > Foto’s.

Anneke Klomp uitgeroepen tot 'Vrijwilliger van het jaar'

Anneke Klomp is gisteravond tijdens het Eindfeest uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Anneke kreeg de Saakje Boermans wisseltrofee uitgereikt én een vrijwilliger van het jaar trofee. Anneke werd hartelijk bedankt voor haar onvermoeibare en jarenlange inzet voor de vereniging en Heren 1. Dankzij Anneke zijn onze ballenkinderen en quickmoppers voor het zoveelste jaar op rij uitgeroepen tot de beste van Nederland. Groot compliment aan Anneke hoe zij dit al zoveel jaren organiseert met zowel een Heren als een Dames team in de A-League. Met name in de drukke periode van de play offs met doordeweekse wedstrijden is het niet altijd eenvoudig om de organisatie rond te krijgen. De Saakje Boermans Trofee is in 2008 ingesteld als blijk van waardering voor het vele vrijwilligerswerk dat Saakje Boermans voor de vereniging heeft gedaan. Hiermee zal haar naam voor altijd aan de club verbonden blijven.

Mark Roper assistent trainer Dames 1

PERSBERICHT - Het bestuur van SV Dynamo heeft Mark Roper aangesteld als assistent trainer van het eerste damesteam. Roper combineert de functie met die van hoofdtrainer/coach van Draisma Dynamo heren 1. Door de aanstelling van Roper is de technische staf rondom het eerste damesteam rond. Het duo Joosten/Roper is nu druk bezig om de Dames 1 selectie rond te maken.

Onder water tijdens het Minikamp

De mini’s van Dynamo zijn dit weekend op kamp geweest. Wat hebben ze veel gedaan, wat was het super leuk en wat zijn ze moe!! Maar dat hoort er natuurlijk bij. Vrijdagavond om 19.00 uur werden alle kinderen gebracht en wat er daarna allemaal gebeurde... Lees het verslag van Marit onder ‘Lees het hele bericht’. En bekijk de foto's van Carleyn Maatman, deze staan onder Multimedia > Foto's. Misschien dat je ook nog even kunt kijken of je alles wat je mee hebt genomen naar Minikamp ook weer mee hebt genomen naar huis. Er zijn wat spullen blijven liggen. Na het verslag staat een overzicht van gevonden spullen.

Winnaars Bedrijventoernooi 2013

Gisteravond vonden de finales plaats van het jaarlijkse Bedrijventoernooi in het Omnisport. De winnaars zijn...... Libéma in de categorie Beginners, Ons Huis in de categorie Mixed Recreatie, RTE in de categorie Heren Recreatie en Sprengeloo 1 in de categorie Prestatie. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning en graag tot volgend jaar! Onder 'lees het hele bericht' staan de uitslagen van alle categorieën. De uitslagen staan ook op Toernooi.nl. Bekijk de foto's van Fred Fiets (deze staan onder Multimedia > Foto's).

Magazijnopruiming tijdens het Eindfeest

We hebben eens flink opgeruimd...Aanstaande zaterdag kun je tijdens het eindfeest je slag slaan en voor een heel klein prijsje eigenaar worden van diverse Dynamo artikelen! Neem (zak) geld mee en kom naar onze kraam tussen 13.00 en 17.00 uur!

 

 

 


 

- Trainingsshirts in diverse maten en kleuren vanaf € 2

- Trainingssetjes Heren 1

- Dynamo/volleybalbuttons

- Dynamo handdoeken

- Beach- en voetballen

- SV Dynamo sjaals

- Rode (rug)tasjes met ondervak

Huldiging kampioenen tijdens het Eindfeest

Meisjes N3-4, Jongens N5-3, Heren 2, Heren 11, Dames 6, Jongens B1 en Meisjes B2 zijn dit seizoen kampioen geworden! Een mooie sportieve prestatie. Door de technische commissie zijn jullie al in het zonnetje gezet toen je kampioen werd. Het bestuur wil alle kampioenen huldigen op het slotfeest op zaterdag 22 juni a.s. Deze huldiging is om 20.30 uur in het Dynamo Café. Er zijn de hele dag activiteiten als afsluiting van het seizoen. Plus een barbecue. Voor een aantal onderdelen moet je je aanmelden. Voor de barbecue kan dat tot en met aanstaande zondag 16 juni. Aanmelden voor de zeskamp en het beachen graag voor vrijdag 21 juni. De link om je aan te melden staat in het rechter rode blokje rechtsboven op de homepage.

Geef je op voor de zeskamp, het beachen en de barbecue op het Eindfeest!

Geef je nog snel op voor de zeskamp, het beachtoernooi of de barbecue tijdens het eindfeest op zaterdag 22 juni!  Voor de barbecue kan dat tot en met aanstaande zondag 16 juni. Aanmelden voor de zeskamp en het beachen graag voor vrijdag 21 juni. De link om je op te geven staat ook in het rechter rode blokje bovenaan op de homepage. Voor iedereen, van jong tot oud, is er een heerlijk programma in elkaar gedraaid. Zo gaan de jongste volleyballers zich onder andere uitleven met een zeskamp, een smakelijke barbecue en een cola-disco. De oudere (jeugd-) leden van de vereniging gaan lekker stoeien in het zand voor de prestigestrijd in een beachtoernooi, daarna aanschuiven bij de barbecue en tot slot afsluiten met een gezellig feest.

Het feest staat deze keer in het teken van films. Wie komt in Spidermankostuum? Hebben we nog een Catwoman? Of gaan we toch voor Men in Black? Uiteraard zal er wat geregeld gaan worden voor de teams/spelers die het meeste werk hebben gemaakt van hun outfit. Tussen de cola disco en het filmfeest door zullen de kampioenen en de 25-jarige en 40-jarige jubilarissen worden gehuldigd en de vrijwilliger van het jaar bekend worden gemaakt. Laten we zorgen dat dit een onvergetelijke dag wordt voor iedereen! Het programma ziet er als volgt uit.

Bestel kaarten voor de World League op 22 en 23 juni in het Omnisport

Zaterdag 22 en zondag 23 juni spelen de mannen van bondscoach Edwin Benne tegen Portugal in het Omnisport. Via de vereniging kun je voordelig kaarten bestellen (25% korting) voor deze prachtige World League wedstrijden. Dit kan tot en met 18 juni, hoe dat gaat staat onderaan dit bericht. Je kunt de wedstrijden ook van héél dichtbij meemaken als je Anneke uit de brand helpt die weer de organisatie op zich heeft genomen van ballenkinderen, kaartverkopers, controleurs en zaalopbouwers. Vooral op de wedstrijddagen (en dan vooral de zaterdagen) komen we nog vrijwilligers te kort. Meld je aan bij Anneke als je mee wilt helpen bij dit mooie evenement via klomp1@zonnet.nl.

We hebben weer de beste ballenkinderen en quickmoppers van Nederland!

Het is Anneke Klomp weer gelukt: voor het zoveelste jaar op rij zijn de ballenkinderen en quickmoppers van SV Dynamo door de Nevobo uitgeroepen tot de beste van Nederland! Groot compliment aan Anneke hoe zij dit het afgelopen jaar weer heeft georganiseerd met zowel een Heren als een Dames team in de A-League. Met name in de drukke periode van de play offs met doordeweekse wedstrijden was het niet altijd eenvoudig om de organisatie rond te krijgen. Bij de Dames zijn de ballenkinderen gedeeld kampioen en de quickmoppers onbetwist kampioen. Bij de heren zijn de quickmoppers onbetwist kampioen. Allemaal van harte gefeliciteerd! De kinderen worden 22 juni om 15.00 uur gehuldigd en ontvangen een diploma en een attentie. Ze mogen aansluitend de World League wedstrijd Heren Nederland - Portugal in het Omnisport (16.30 uur) bijwonen. Hieronder staat de uitslag.